::  |
Yazar |
Mesaj |
hurocnacre
Kıdemli

Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2006 Ülke: K.K.T.C (KIBRIS) Yazdığı konu adeti: 149
|
Tarih 11 Ocak 2007 Saat 9:02pm |
|
|
burada da sadece 3 ay kalabylyo 3 ay sonra giri? çyky? yapmak zorundasyn yapmazsan arbaya el koyuyorlar...
|
|
|
|
astor

Yeni

|
Tarih 12 Ocak 2007 Saat 2:38am |
|
|
ercan, tesekkurler, uc ay sonra tekrar turkiye'ye feribotla goturup getirsem ve bir uc daha kalsa olur mu acaba?hatta Turkiyede feribotdan indirmeden tekrar giris yapsa olur mu acaba? yazimdan belli hakikaten kendimi zor duruma dusurdum, ne yapacagimi bilmiyorum..
|
Status: Offline
|
|
|
|
kuzey
Kuzey

Admin

Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2006 Ülke: K.K.T.C (KIBRIS) Yazdığı konu adeti: 349
|
Tarih 12 Ocak 2007 Saat 6:17am |
|
|
Selam Astor,
Gümrükçülere sorarsan en iyi cevaby alacaksyn biz ne desek en do?rusu olmaz, bir kez arabasyz gel gemi ile ve orda yetkili ki?ilerle görü?. En iyisi böyle olacaktyr.
Kolay gelsin...
__________________ Kıbrıs Adası Sosyal Paylaşım Platformu
Kıbrıs Adası
Kıbrıs Otelleri
Kıbrıs Otelleri
|
|
|
|
|
hurocnacre
Kıdemli

|
Tarih 13 Ocak 2007 Saat 9:26am |
|
|
kybrysta bazy ?artlar dysynda 3 ay kada kalabylyyormussun.Ö?renci olmak burda çaly?an olmak dysynda tr den gelen araçlar 3 ay kadar.Ancak daha fazla bilgi almak için gümrüklerden sorumlu byr resmi kurum vardyr.Gümrü?e gelme yeryne oraya sorsan daha iyi olur.Yani telefon numaralary vardyr mutlaka byr ara?tyr ve ara.Daha fazla bilgi alabilirsin.
Bizi olanlardan haberdar edersen sevynyryz.Bizde bilgileniriz.Kolay gele...
|
|
|
|
astor

Yeni

|
Tarih 13 Ocak 2007 Saat 2:52pm |
|
|
Arastirdim, hem Mersindeki konsolosluktan hemde Kibris'daki arkadas yolu ile; araba icin uc ay en fazla izin veriliyormus ustelik benim de orada olmam gerekli imis, gerci ikinci pasaportum ile cikis yapsam bulamazlar ama yasaya uygun yapmak istiyorum.
Aslinda uc ay turist triptik ile uc ayda da Kibris gumrugune biraksam, bu alti ay eder ve Turkiye'ye tekrar geri getirme imkanim var.Ancak benim bu surede Turkiye disinda olmam gerekiyormus,giriste farkina varirlarsa almiyorlarmis.
Herkese tesekkur ederim,baska bir care bulmam gerekiyor, bakalim..
|
|
|
|
|
hurocnacre
Kıdemli

|
Tarih 17 Ocak 2007 Saat 8:55am |
|
|
bizde te?ekkür ederiz verdi?in bilgi için.Umarym byr yolunu bulursun.
|
|
|
|
yduforum

Yeni

Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2007 Ülke: K.K.T.C (KIBRIS) Yazdığı konu adeti: 1
|
Tarih 19 Haziran 2007 Saat 7:12pm |
|
|
arkadslar araba getırmeyı dusunuyorum fakat cok kararsızım.suanda vergıler vs fıyat degısıklıgı varmı.ayrıca yukarıdakı arkadaslarımız bahsetmıs bır kac hafta onceden rezervasyon yaptırmanız gerekıyor dıye.acaba nereyı aramamız gerekıyor rezervasyon ıcın.
bırsey daha sormak ıstıyorum bırsey duydum arabanın agırlıgına gore para oduyosun dıye acaba dogrumu.sımdıden tesekkur ederım.
|
|
|
|
|
muco1905ege

Yeni

Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2007 Ülke: Türkiye Yazdığı konu adeti: 3
|
Tarih 19 Haziran 2007 Saat 9:17pm |
|
|
arkadaşlar ben önümzdeki hafta kıbrısa gitmeyi düşünüyorm.ancak hiç bir fikre sahip değilim.ercan dan magusa ya ulaşımı nasıl sağlayabailirm.herhangi bir bilgi sahibi olmadığm için sadece bu konu kafama takılıoyr..şimdiden teşekkrler
|
|
|
|
|
mona

Kıdemli

|
Tarih 20 Haziran 2007 Saat 12:33pm |
|
|
taksiyle gidebilirsin.gecen sene 50 milyondu.yada otostop:))
|
|
|
|
|
dalgl

Kıdemli

Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2007 Ülke: K.K.T.C (KIBRIS) Yazdığı konu adeti: 172
|
Tarih 20 Haziran 2007 Saat 1:14pm |
|
|
muco1905ege ercanda zaten taksiciler var ordan birine magosaya gitmek istiyorm dedin mi yarım saat sonra magosada olursun. ama fiyat hakkında bir bilgim yok.
|
|
|
|
|
1 User(s) are browsing this topic, 1 Misafir ve 0 Üye |
0 Members: |
|